6. ledna 2017
Proběhněte se v zimě s innogy
  • Série závodů se uskuteční v šesti městech napříč celou ČR

Chůze a běh by měly být pro každého člověka nejpřirozenějšími pohyby. Právě na rozhýbání těla po vánočních svátcích a silvestrovském veselí pamatuje společnost innogy, která zve všechny běžecké nadšence na první sérii běžeckých závodů v roce 2017 - innogy WINTER RUN.

V letošním roce se bude běhat od ledna do konce února v šesti městech po celé ČR. Konkrétně v Brně, Ostravě, Hradci Králové, Českých Budějovicích, Olomouci a v Praze. Závodníci si volí mezi čtyřkilometrovou a osmikilometrovou trasou, většinou v centru města. Proto ti, kteří se rozhodnou zúčastnit se běhu ne proto, aby vyhráli, ale aby si ho vychutnali, budou mít možnost podívat se i na něco zajímavého.

Zázemí celé akce se nachází vždy v centru města nebo v jeho blízkém okolí. Startovní výstřel zazní pokaždé v pravé poledne. Organizátoři pro účastníky letos připravili medaile s vločkou, které ladí s funkčním tričkem modré barvy se stejným motivem. Čelenka bude na výběr ve čtyřech barvách – v zelené, růžové, černé a modré.

Při závodech panuje kolem trasy úžasná atmosféra, neboť přihlížející povzbuzují závodníky z plna hrdla. Po doběhnutí čeká na běžce chutné občerstvení a na zahřátí čaj s rumem. Počet registrovaných už přesáhl 1200 účastníků a číslo každým dnem roste. Určitě je dobré se proto přihlásit co nejdříve.

Série zimních běhů innogy WINTER RUN zaznamenala v loňském roce mezi běžci úspěch a získala sedmé místo jako TOP běžecká soutěž ČR 2016. Jde o Český pohár v zimním běhu konaný pod záštitou Českého atletického svazu.

Kromě běžeckého seriálu innogy WINTER RUN je innogy rovněž generálním partnerem innogy KIDS CUP a hlavním partnerem NN NIGHT RUN.

Termíny innogy WINTER RUN 2017:

7. 1. innogy WINTER RUN BRNO
21. 1. innogy WINTER RUN OSTRAVA