4. února 2016
Letos přibude minimálně 12 CNG stanic od RWE
  • RWE reaguje na poptávku firem v regionech po CNG

RWE reaguje na poptávku firem v jednotlivých regionech a na jejím základě bude rozšiřovat svou celorepublikovou síť plnicích stanic CNG. V letošním roce RWE otevře minimálně 12 nových plniček, které budou na průjezdných místech tak, aby je zákazníci nemuseli složitě hledat a zajíždět k nim. Na konci roku 2016 tak bude v síti RWE nejméně 25 CNG plniček.

„Nové plničky nestavíme bezhlavě, místa si důkladně vybíráme podle poptávky našich stávajících i potenciálních zákazníků. Naše další nové CNG stanice přibydou v nejbližší době v Trutnově, Rožnově a Mělníku. V těchto regionech dosud nebyla možnost CNG natankovat,“ řekl Zdeněk Kaplan, jednatel RWE Energo.

Do konce roku RWE zprovozní další CNG stanice ještě například v Praze, Ostravě, Pardubicích, Liberci, Vsetíně, Třeboni, Klatovech a Havlíčkově Brodu. RWE dále pokračuje ve spolupráci nejen se sítí čerpacích stanic Benzina, ale i EuroOil a také s několika dalšími lokálními partnery.

Dlouhodobým cílem RWE je celorepubliková síť až pěti desítek plnicích stanic. V loňském roce RWE prodala ve své síti 13 plniček přes 5 mil. m3 CNG.

tiskový mluvčí skupiny RWE
T 267 974 464, E