11. října 2017
Pro zákazníky v Praze a okolí zřizuje innogy pobočku v nákupním centru na Chodově
  • Moderní kontaktní místo v největším obchodním centru v ČR
  • Další novinky: unikátní služba Monitoring spotřeby, zákaznická linka innogy zdarma

Zákazníci energetické společnost innogy z Prahy a okolí naleznou od 11. října své kontaktní místo na nové adrese. Přestěhovali jsme se z Proseku na Chodov. Nové moderní zákaznické centrum innogy jsme otevřeli v Centru Chodov v přízemí v části D (Roztylská 2321/19, Praha 11). V Praze je zákazníkům k dispozici také pobočka v Nákupním centru Eden.

„Chceme být blíže našim zákazníkům, kteří tak mají možnost osobně a komfortněji komunikovat s innogy. Využít tak mohou především výhody umístění naší pobočky v obchodním centru,“ vysvětluje ředitelka zákaznických center Dana Hořejší.

V nových prostorách zákazníci innogy vyřídí veškeré záležitosti spojené s odběrem zemního plynu a elektrické energie. Zájemcům představíme zbrusu novou, inovativní, a na českém trhu zcela jedinečnou službu Monitoring spotřeby. Lidé nadále mohou využít službu pronájmu detektoru jedovatého oxidu uhelnatého a kouře či LED žárovek. Nabízíme i zajištění domácnosti, a to včetně asistenčních služeb a odpovědnosti za škodu v běžném životě. Zákaznické centrum innogy je otevřeno po celý týden od 9 do 21 hodin.

Kromě 41 zákaznických center, videoterminálů a videotelefonů po celé ČR mohou zákazníci innogy využít řadu dalších pohodlných způsobů, jak vyřídit záležitosti spojené s odběrem zemního plynu a elektrické energie. Bezplatná zákaznická linka 800 11 33 55 je pro zákazníky k dispozici nonstop, stejně tak emailová adresa info@innogy.cz . Dovolat se do innogy lze i prostřednictvím internetové aplikace Skype. Nově mohou zákazníci ke komunikaci s innogy využívat také online chatu.

Na internetových stránkách www.innogy.cz  naleznou zákazníci přístup do bezplatné aplikace innogy24, která umožňuje správu zákaznického účtu přes internet.

Aktuální seznam zákaznických center včetně bližších informací naleznete na webové adrese www.ipobocky.cz