5. září 2016
Skupina RWE otevřela v Uherském Hradišti nové zákaznické centrum
  • Moderní kontaktní místo v centru města

Energetická skupina RWE otevřela na začátku září v Uherském Hradišti nové kontaktní centrum. Zákazníkům RWE z Uherskohradišťska a okolí, kteří preferují osobní kontakt, se tak zkrátí cesta do nejbližší pobočky. Moderní kontaktní místo RWE sídlí v centru města v ulici Protzkarova 1220. Je dobře dostupné z místního nádraží.

„Chceme být blíže našim zákazníkům. Díky nové pobočce získají možnost osobně a komfortněji komunikovat s RWE, a to přímo v centru města,“ vysvětluje ředitelka zákaznických center Dana Hořejší. „Srdečně zveme nejen naše zákazníky na slavnostní otevření 9. září,“ dodává.

V nových prostorách zákazníci RWE vyřídí veškeré záležitosti spojené s odběrem zemního plynu a elektrické energie. Mohou zde využít také unikátní službu RWE pronájem LED žárovek či pojištění domácnosti. Zákaznické centrum RWE bude otevřeno v pondělí a ve středu od 8 do 17 hodin, v úterý, ve čtvrtek a v pátek od 8 do 15 hodin.

Kromě 37 zákaznických center, videoterminálů a videotelefonů po celé ČR mohou zákazníci RWE využít řadu dalších pohodlných způsobů, jak vyřídit záležitosti spojené s odběrem zemního plynu a elektrické energie. Zákaznická linka 840 11 33 55 je pro zákazníky k dispozici nonstop, stejně tak emailová adresa info@rwe.cz . Dovolat se do RWE lze i prostřednictvím internetové aplikace Skype. Na internetových stránkách www.rwe.cz naleznou zákazníci přístup do bezplatné aplikace RWE ONLINE SERVIS, která umožňuje správu zákaznického účtu přes internet.

Informace o otevření a otvírací době jsou také k dispozici na www.rwe.cz.

Energetická skupina RWE v ČR změní k letošnímu 1. říjnu název i logo. Stane se součástí nové koncernové dceřiné společnosti, která ponese název innogy, a převezme tak i její nové pojmenování a značku ve tvaru „íčka“. Do innogy koncern vyčlenil své aktivity z oblasti obchodu, sítí & infrastruktury a obnovitelných zdrojů. Název innogy vznikl propojením anglických výrazů pro inovaci, energii a technologie.

Linda Ešková
regionální tisková mluvčí