21. března 2016
Změny v představenstvu RWE Supply & Trading CZ

Novým předsedou představenstva společnosti RWE Supply & Trading CZ (RWEST) se stane Robert Kronenberg. Ve vedení firmy nahradí k 21. březnu Dr. Wolfganga Peterse, který odchází do důchodu. Do představenstva byl ke stejnému datu jmenován také Michal Pech, který bude zodpovídat za oblast obchodu.

Robert Kronenberg vede divizi Commercial Asset Optimisation Gas v RWEST od prosince 2013 a v této roli bude pokračovat i v pozici CEO firmy. Od roku 2002, kdy Kronenberg nastoupil do RWE, významně přispěl ke vzniku a utváření současné podoby divize CAO Gas.

Michal Pech nastoupí do vedení firmy jako nový člen představenstva se zodpovědností za obchod (CCO). Pech pracuje v RWE od roku 2002 a od roku 2008 vedl tým obchodního dispečinku v Praze. V této pozici zodpovídal za operativní řízení a růst portfolia RWEST v zemích východní Evropy. Michal Pech působil v letech 2007 – 2013 také jako člen dozorčí rady společnosti.

Nové složení představenstva RWEST od 21. 3. 2016

tiskový mluvčí skupiny RWE