1. prosince 2021

innogy prodala brněnský areál – Plynárenská

Společnost innogy Česká republika prodala rozlehlý komplex administrativních budov a provozních objektů s přilehlými pozemky, nacházející se v Plynárenské ulici v širším centru Brna českému investorovi.

Brněnský areál získala společnost PSN, která na realitním trhu působí již 30 let. Do jejího rozsáhlého portfolia patří nemovitosti stojící především v Praze, Pardubicích a Hradci Králové.

„Hlavním důvodem transakce je optimalizace nemovitostního portfolia skupiny innogy. Areál je dnes už pro naše potřeby příliš velký, proto jsme přistoupili k jeho prodeji,“  říká Josef Benda, člen představenstva innogy Česká republika.

„Máme radost z návratu PSN do Brna a pro naše obchodní partnery tímto vysíláme jasný signál, že nejen v Praze a Pardubicích jsme připraveni kupovat nemovitosti v řádu stovek milionů korun. V budoucnu bychom pak velmi rádi přispěli k rozvoji celé lokality,“  říká Pavel Citta, ředitel oddělení akvizic PSN.

Pro zákazníky innogy se tímto krokem nic nemění. I nadále mohou využívat stávající zákaznické centrum, jakož i plnicí stanici CNG. Stejně tak se nic nemění ani pro zaměstnance jednotlivých společností skupiny innogy, kteří v areálu pracují, neboť příslušné prostory jsou nyní užívány na základě nájemních smluv.

Uzavření smlouvy vyřídíme i online

Zavoláme vám, jakmile to bude možné

Online

Pouze malá a velká písmena

Telefonní číslo musí obsahovat 9 znaků, může být bez mezinárodní předvolby (+420)

Ucelený výčet práv a povinností ve vztahu se zpracováním osobních údajů a seznam zpracovatelů najdete ‍zde

Uzavření smlouvy vyřídíme i online

Zavoláme vám, jakmile to bude možné

Offline

Pouze malá a velká písmena

Děkujeme za kontakt

Zavoláme vám, jakmile to bude možné. Prosíme o trpělivost.

Požadavek nebyl odeslán

Požadavek na zpětné volání se nepodařilo odeslat.

Na zadané telefonní číslo již evidujeme požadavek na kontakt. Ozveme se, jakmile to bude možné.